09-11-2019: Nieuw Heeten – HCL/Groessen-Loo (1e klasse)

Verslag Nieuw Heeten

Dit weekend stond de wedstrijd tegen Groessen op de planning. We lieten de wedstrijd van vorige week achter ons en begonnen vol goede moed aan de wedstrijd.

We begonnen goed. We maakten kansen af en stonden goed in de verdediging. We stonden al snel voor, maar we wisten dat het beter moest en het nog niet genoeg was om de wedstrijd echt in onze handen te krijgen. Dit maakte dan ook dat we de rust in gingen met 11-6.

We wisten dat we er nog lang niet waren en begonnen zo de 2e helft. Maar dit bleek lastiger dan verwacht. De 2 minuten vlogen om de oren in ons voordeel maar ook in ons nadeel. Wanneer Groessen in ondertal stond maakte we hier geen goed gebruik van. Pas na 10 minuten spelen viel het eerste doelpunt aan onze kant. We maakten onze kansen niet goed af en lieten punten liggen in de verdediging. Er zat geen overtuiging in ons spel. Dit maakte dat de stand al snel op 11-10 kwam te staan. Hierdoor ontstond onzekerheid in het team en werden we wat chaotisch. We speelden niet meer als een team samen, waardoor de wedstrijd eindigde met 19-20 in het voordeel van Groessen.

Volgende week staat de wedstrijd tegen SDOL op het programma. Een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen. We gaan deze week hard trainen om zaterdag weer te knallen. We spelen in Luttenberg om 19:00 uur. Tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina