09-11-2019: Angeren – SDOL (1e klasse)

Verslag SDOL

Wat is dit flink balen zeg, met één puntje rijden we terug naar huis 😪. We begonnen de wedstrijd wat slordig maar we hadden allemaal de overtuiging dat we met ons tempo de wedstrijd nog wel naar ons toe zouden trekken. Angeren had één echt goede speelster, zij knalde dan ook alle vrije ballen er in. We gingen de rust in met 15-14. De tweede helft begonnen we sterk en we kwamen nog terug tot 20-23. We hadden het gevoel dat we er eventjes weer lekker in zaten maar door onze af en toe slordige afwerking en het missen van kansen hebben we het helaas zelf echt volledig uit handen gegeven. Daarbij werd er in de laatste seconde nog een hele dubieuze rode kaart en een penal gegeven waardoor Angeren weer gelijk is gekomen met een stand van 25-25.

Volgende week spelen we weer vertrouwd thuis, tegen Nieuw Heeten 💪 supporters, fantastisch dat jullie het hele eind mee zijn gereisd!! Tot volgende week 🔥🤾‍♀️

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina