09-02-2019: Havana – LHC (1e klasse)

Bron: www.hvlhc.nl

Met veel energie begon Auto van Ewijk/LHC de wedstrijd. De scherpte zat er direct in en zorgde ervoor dat Auto van Ewijk/LHC de wedstrijd sterk kon beginnen. Met mooie aanvallen kwamen ze voor tot een 4-6 voorsprong. Het spel van Havana is bijgebleven en het was bekend dat zij lang kunnen aanvallen en pas op het juiste moment gaan afronden. Daarnaast is het cirkelspel ook altijd een sterk punt bij de ploeg uit Nijmegen. De voorsprong konden niet langer behouden blijven, omdat Havana haar aanvallen vaker beloonden met doelpunten dan Lemelerveld dat deed. Dit resulteerde in een ruststand van 14-12.

De mooie kansen die Lemelerveld in de eerste helft van de wedstrijd creëerden werden in de tweede helft minder. Ook werd de tweede helft minder met het koppie gehandbald waardoor er meer balverlies ontstond. Havana bleef daarentegen scoren en liepen uit tot een stand van 21-16. Met nog 10 minuten te spelen moest Lemelerveld de schouders eronder zetten wilden ze de punten mee naar huis nemen! Helaas was er weinig ruimte meer om terug te komen en heeft Auto van Ewijk/LHC het al te vroeg laten liggen. De wedstrijd eindigt in een stand van 24-20.

Deze punten kwamen helaas niet mee naar Lemelerveld. Volgend weekend gaat er weer geknokt worden en gaat het hopelijk anders zijn. Auto van Ewijk/LHC speelt zaterdagavond thuis in Luttenberg. Om 20:00 uur begint de wedstrijd tegen Achilles. Enthousiast publiek werkt! Dus kom mee naar Luttenberg en moedig ons aan!!! Tot dan.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina