10-02-2019: ABS – CVO (2e klasse)

Bron: Facebook ABS Handbal DS1

CVO TE STERK VOOR ABS

Afgelopen zondag stond er voor het eerst in drie weken weer een thuiswedstrijd op het programma. Een belangrijke wedstrijd, want ABS moest het opnemen tegen koploper CVO.

In een goed gevulde sporthal ving de wedstrijd aan en liep de stand gelijkmatig op. Ondanks het feit dat ABS meerdere basisspeelsters moest missen vanwege blessures, bleven ze CVO goed bij. De ruststand was 9-13 voor CVO.

In de tweede helft hoopte ABS hetzelfde spelbeeld te laten zien, maar dit liep echter anders. CVO benutte veel kansen en zo liep de stand uit. ABS probeerde nog bij te blijven, maar schoot tekort wat betreft fysieke kracht, conditie en afronding. Eindstand 15-28 in het voordeel van CVO.

Tijdens de nabespreking in de kleedkamer gaf iedereen feedback. Samengevat: “CVO was overtuigend sterker, maar we hebben onze koppen niet laten hangen en geknokt tot het einde. Het publiek heeft volgens ons een mooie wedstrijd gezien. Zo kunnen we ons met opgeheven hoofd focussen op de wedstrijd van volgende week”.

CVO gaat door als koploper. ABS staat momenteel op een vijfde plek in het klassement. Volgende week moet ABS het opnemen tegen de nummer 2 in de competitie, Dalfsen 2. Zondag 17 februari om 12:30 uur in sporthal de Uutvlog.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina