08-12-2018: SDOL – Havana (1e klasse)

Bron: Facebook SDOL Handbalselectie

Na het verloren punt van vorige week moesten we aan de bak! Havana die op de een na laatste plek stond heeft geen slechte prestaties geleverd dus we moesten ze zeker niet onderschatten.

De eerste helft ging gelijk op, helaas stonden wij tegen een puntje achterstand aan te hikken. Onze dekking was zoekende en de aanval wat onrustig. In de laatste halve minuut wisten we de voorsprong te pakken en met 9-8 de rust in te gaan.

Doel was duidelijk, dr op en dr overheen. Dit deden we dan ook, de 2e helft stond de dekking sterk en wisten we van alle posities te scoren en mooie aanvallen te laten zien. Met tempo spel en een ver uitstaande stoorspeelster wisten we veel balverlies en onderscheppingen te veroorzaken bij de dames van Havana. Dit resulteerde in een eindstand van 23-14

Volgende week zaterdag spelen wij uit tegen Achilles in Apeldoorn om 19.15 uur. Dit is onze laatste wedstrijd voor de eerste helft van de competitie