08-10-2020: Avanti Wilskracht – Heeten (beker)

Verslag Heeten

Ook de eerste bekerwedstrijd zonder publiek is een feit 💚

In plaats van een trainingsavond stond er vanavond een bekerwedstrijd tegen Avanti Wilskracht in Glanerburg op het programma. Na zeven minuten spelen was de eerste voorsprong te pakken, 0-4. Daarmee een goed start van de wedstrijd en eigenlijk ook de stand nooit echt meer in gevaar gekomen. Door lekker te blijven spelen en wachten tot de 100% kans, kon er vanaf verschillende posities mooie schoten op het doel worden geplaatst waar de keeper van Avanti Wilskracht niet altijd een antwoord op had. Dit zorgde ervoor dat we met een voorsprong van 7 doelpunten de rust in konden gaan en voornamelijk de puntjes op de i te zetten.

Begin tweede helft was het weer even zoeken en ging de bal ook een aantal keer niet de kant op waar we hem het liefste wilde hebben, maar gelukkig kon door het sterke verdedigingswerk de voorsprong niet in gevaar laten komen. Redelijk snel konden we ook de aanval weer opzetten en ging de afronding een stuk beter. Af en toe behoorlijk fysieke momenten en werd vanuit beide partijen hard gevochten. Met natuurlijk een mooi eindresultaat, 25-33, winst 💚🍀

Over twee dagen staat de volgende wedstrijd voor de competitie op het programma en mogen we af reizen naar Olst om daar te spelen om 19:00 tegen Wesepe Dames 1 te spelen. Hopelijk deze keer weer een livestream 📹. Natuurlijk houden wij jullie hiervan op de hoogte via onze FB.