08-02-2020: Heeten – HHZD (1e klasse)

Verslag Heeten

Gisteren stond de wedstrijd tegen Heino op de planning. Een ploeg waar wij altijd moeite mee hebben. We wisten dus dat het weer pittig zou kunnen worden.

We begonnen de wedstrijd vol goede moed. Helaas ging het vanaf het begin voor ons al behoorlijk moeizaam. We kregen geen grip op ze in de dekking. Ook in de aanval waren we te snel in het afronden. We kregen de bal moeilijk tussen de palen. We speelden totaal niet ons eigen spel. De ruststand was 18-12.

In de rust werd besproken wat er anders moest. Ons eigen spel moest weer opgepakt worden en we moesten het in de dekking gaan winnen. Ook in de aanval moest er meer pit in. Het ging allemaal net iets te traag.

We begonnen de tweede helft zoals we de eerste helft geëindigd waren. De keepster van Heino stond een erg goede pot te keepen. We kregen de ballen er maar niet in. Gelukkig hebben we er voor kunnen zorgen dat het uiteindelijk niet spannend werd en hebben we na een moeizame wedstrijd de punten in Heeten kunnen houden. De wedstrijd eindigde met een stand van 28-22.

We hebben nu twee weekenden rust en dan spelen we op zaterdag 29 februari de wedstrijd in Vaassen tegen CVO.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina