08-02-2020: Haarle – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Op zaterdag 8 februari mochten de dames van Auto van Ewijk/LHC het opnemen tegen Auto Service/Haarle. Beide teams zijn elkaar al vaker tegen gekomen in eerdere competities en vaak waren dit spannende wedstrijden. Het beloofde dus een spannende pot te worden.

Na een goede warming up begonnen de dames van Auto van Ewijk/LHC sterk aan de wedstrijd. De verdediging stond goed en de keepster had mooie reddingen, waardoor er in de aanval mooie acties uitgespeeld konden worden. Dit zorgde al snel voor een voorsprong voor de dames van Auto van Ewijk/LHC. Haarle wist zich al snel te herpakken, waardoor zij weer terugkwamen. Dit zorgde voor een ruststand van 12 – 12.

De tweede helft wilden de dames van Auto van Ewijk/LHC vanuit de sterke dekking proberen de voorsprong te pakken. Helaas werden de kansen niet goed afgemaakt waardoor het de dames van Auto van Ewijk/LHC niet lukte om de voorsprong verder uit te bouwen. De wedstrijd eindigde in 27 – 23 in het voordeel voor Haarle.

De dames van Auto van Ewijk/LHC hebben nu twee weken rust en gaan lekker carnaval vieren. Zondag 1 maart speelt Auto van Ewijk/LHC om 12.20 uur tegen Huissen HV in Lemelerveld. Graag tot dan!