07-12-2019: ZenderenVooruit/Bornerbroek – Kwiek 2 (2e divisie)

Verslag Kwiek 2

Deze zaterdagavond stond de wedstrijd tegen Zenderen Vooruit DS1 in Borne op het programma, we wisten dat het lastige wedstrijd zou gaan worden. Ondanks dat begonnen de wedstrijd niet scherp. Na 10 minuten keken we tegen een achterstand van 6-2 aan doordat onze dekking niet goed stond. We herpakten onszelf en bleven in het spoor van Zenderen waardoor we de rust ingingen met 17-15 achterstand. Nog niets aan de hand.

De tweede heft begonnen we wel scherper. De dekking stond beter en in de aanval wisten we steeds beter tot schot te komen, dit leverde onze opbouwster zelf mandekking op. Toch konden we de ruimtes vinden en wisten we de wedstrijd te kantelen bij een stand 23-23. We bleven doorgaan en stonden 5 minuten voor tijd voor met 23-26. Door twee penalties en een tijdstraf wist Zenderen nog wel terug te komen tot 1 verschil maar we bleven als team knokken en gaven we de voorsprong niet weg. Na 60 minuten stond er 26-31 op het scorebord dus de punten nemen we deze week mee naar Raalte.

Doordat onze directe concurrenten punten hebben laten liggen staan we nu derde achter Wijhe met gelijk aantal punten. Supporters bedankt en we hopen jullie volgende week zondag terug te zien voor de laatste wedstrijd van 2019 tegen Havas dames 1.