07-12-2019: Havas – Wijhe’92 (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

Zaterdag speelde Wijhe in Almere tegen Havas DS1. Het team begon sterk aan de wedstrijd en kwam op een 1-4 voorsprong. Daarna ontstonden er gaten in de verdediging en kwam Havas snel weer op gelijke hoogte. De score bleef vervolgens lang gelijk op gaan. In de aanval was de afronding vaak niet goed genoeg om de keeper te verschalken en in de dekking werd er niet goed samengewerkt. Ruststand: 12-10 in het nadeel van Wijhe.

Er moest zeker wat veranderen na de rust. Meer beleving en meer strijdlust. De tweede helft was er meer strijd maar Havas bleef te makkelijk scoren. De hele tweede helft liep Wijhe eigenlijk achter de feiten aan. Een aantal keer kwam Dames 1 nog in de buurt maar ze konden het steeds net niet omzetten in een voorsprong. Havas liep uiteindelijk uit tot een 26-21 winst. Dames 1 ging helaas zonder twee punten op weg naar Wijhe. Meegereisde publiek bedankt voor jullie steun!

Dinsdag is er alweer tijd voor revanche. Dames 1 speelt dan een uitwedstrijd tegen Pacelli DS1 om 19:30 uur voor de beker! Ook zaterdag moeten ze aan de bak. D.S.O. DS1. de nummer vier van de ranglijst komt dan op bezoek om 20:15 uur in de Lange Slag!