07-03-2020: HCL/Groessen-Loo – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Afgelopen zaterdag zijn de dames afgereisd naar Duiven waar ze mochten aantreden tegen HCL/Groessen-loo die samen met LHC de 4e plaats op de ranglijst deelt. Een uitwedstrijd waarvan je van tevoren al weet dat het niet makkelijk gaat worden. De dekking stond als een huis en er werden mooie aanvallen gespeeld. Dit resulteerde in een ruststand van 8-12.

De tweede helft verliep helaas niet zoals de eerste helft. Doordat LHC vergat te scoren kon HCL/Groessen-Loo inlopen. Zo stond het 30 seconden voor tijd 21-22 en was het aan Groessen om aan te gaan vallen. Zij kregen van de vriendelijke scheidsrechter een penalty mee. De keepster van LHC stopte de 5e penalty van de avond. Helaas kwam de bal in de handen van de tegenstander. De scheidsrechter vond dat er een overtreding werd gemaakt en gaf vervolgens een paar seconde voor tijd nog een penalty. Eindstand 22-22.