06-10-2018: Wijhe’92 2 – ABS (2e klasse)

Bron: Facebook ABS Handbal DS1

ABS HANDBAL LOOPT FLITSENDE START MIS

Afgelopen zaterdagavond stond de allereerste competitiewedstrijd tegen Wijhe DS2 op het programma. Beide teams zijn vorig jaar gedegradeerd vanuit de eerste klasse en waren gebrand om de eerste punten (voor een kampioenschap in de tweede klasse) te pakken. De wedstrijd startte gelijk met een hoog tempo en ABS kon in het eerste deel lastig bijblijven. Halverwege de eerste helft liep de score uit tot 7 doelpunten verschil in het voordeel van Wijhe. ABS herpakte zich en kwam terug. In de rust stond het 13-10 voor Wijhe. De tweede helft ging gelijker op en zowel ABS als Wijhe wist het doelnet te vinden. Wijhe stond in de dekking erg offensief en door een aantal slordige technische fouten van ABS wist Wijhe een voorsprong te behalen in de slotfase van de wedstrijd. Eindstand: 22-18 in het voordeel van Wijhe.

Aankomende zondag speelt ABS DS1 haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen LHC DS2. Om 12.30 uur in Sporthal De Uutvlog, Bathmen.