06-01-2019: LHC – Heeten (1e klasse)

Verslag LHC

Zondag 6 januari stond de eerste wedstrijd van dit jaar op het programma voor de dames van Auto van Ewijk/LHC. Nadat de dames de vorige seizoens helft afgesloten hebben met een gelijkspel tegen medekoploper DFS stond nu Heeten op het programma.

De dames van Auto van Ewijk begonnen de wedstrijd niet scherp en stonden al snel met 2 doelpunten achter. Het duurde even voordat de dames de aansluitingstreffer konden maken. Er werd op allerlei manieren geprobeerd om het Heeten moeilijk te maken maar dit kwam er niet goed uit, mede doordat Heeten een erg goede wedstrijd speelde. Het gat werd steeds groter en zo gingen de dames van Auto van Ewijk/LHC met een grote achterstand de rust in. Helaas konden de dames dit in de tweede helft niet meer goed maken en zo eindigde de wedstrijd met een stand van 18-28.

Volgende week nemen de Dames van Auto van Ewijk/LHC het op tegen Nieuw-Heeten. Om 19:30 in de Belte in Nieuw-Heeten.

Foto’s van de wedstrijd zijn te vinden op de fotopagina. Martin Zwakenberg bedankt.

Verslag Heeten

Vandaag hadden we een wedstrijd tegen de nummer 2, LHC. De vorige keer hadden we net verloren dus vandaag moesten we alles op alles zetten om de punten mee naar huis te nemen.

We begonnen zowel verdedigend als aanvallend sterk, stonden als team te spelen. We hadden al snel een voorsprong te pakken. Die voorsprong hebben we niet meer weggegeven. We gingen de rust in met een stand van 7-16.

Deze voorsprong moesten we natuurlijk de tweede helft vast weten te houden. In het begin van de tweede helft ging het eventjes iets minder maar we wisten de draad toch weer op te pakken. We bleven als team spelen. De eindstand was 18-28. De punten mee naar Heeten!!!

Volgende week spelen we thuis om 19:00 tegen Arnhem, de nummer 1. Hopelijk zien we jullie dan💪🏼