03-11-2018: Artemis’15 – Nieuw Heeten (1e klasse)

Bron: Facebook Dames 1 Handbal SV Nieuw Heeten

Afgelopen zaterdag, 3 november, heben wij gespeeld tegen Artemis uit Doetinchem. Nadat we vorige week een goede wedstrijd hebben gespeeld tegen DFS, wilden we ons goede spel deze week graag voortzetten.

Door ons eigen spel te spelen, met veel initatief en beleving, begonnen we aan de wedstrijd. Wij waren scherp en kwamen snel op voorsprong. Ons spel liep goed, de verdeging stond goed en Artemis wist al snel niet meer langs de verdeding te komen. De hele eerste helft speelden we scherp en dit zorgde ervoor dat we met een voorsprong van 3-17 de rust in gingen.

In de rust was iedereen positief, maar het was belangrijk dat wij dit goede spel wel voort zouden zetten, want de wedstrijd was nog niet gespeeld. In het begin van de tweede helft ging dit nog goed, maar aan het eind verloren wij toch iets concentratie. We lieten Artemis in de verdediging iets vaker lopen en waren zelf minder doelgericht.

Dit alles zorgde voor een uitslag van 12-30, waardoor we alsnog met een goed gevoel naar huis gingen.
We hopen deze lijn van goed spel door te kunnen zetten naar komende zaterdag thuis tegen SDOL, hopelijk tot dan!