03-10-2020: Wijhe’92 2 – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Gelukkig lieten de nieuwe coronamaatregelen het toe dat de dames van Auto van Ewijk/LHC vanavond een potje konden handballen. Wijhe’92 dames 2 stond op het programma. Een snelle ploeg, dus Auto van Ewijk/LHC wilde op tempo gaan spelen.

Toen de wedstrijd van start ging, waren beide teams gewaagd aan elkaar. Op een gegeven moment gingen de dames van Auto van Ewijk/LHC wat slordiger spelen. Hier kon wijhe ’92 van profiteren. Dit resulteerde een ruststand van 13-11 in het voordeel voor Wijhe ’92.

In de rust bespraken de dames van Auto van Ewijk/LHC dat het tempo omhoog moest. Daarnaast was de opdracht in de verdediging om binnen de 9 meter aan te pakken. Na de rust begonnen de dames van Auto van Ewijk/LHC met 1 speelster minder in de verdediging aan de tweede helft. De dames probeerden de opdrachten uit te voeren maar dit leidde niet tot het gewenste resultaat. Hierdoor bleven zij constant tegen een achterstand aan kijken, mede door een niet zuivere afronding. Dit zorgde voor een eindstand van 25 – 20 in het voordeel van Wijhe ’92.

Volgende week zaterdag spelen de dames van Auto van ewijk/LHC om 19.45 uur een uitwedstrijd tegen Auto Service/Haarle. Zij hopen dan de punten mee naar Lemelerveld te nemen.