03-10-2020: SEW 2 – Kwiek 2 (1e divisie)

Verslag SEW 2

Volle buit voor Westfriesland SEW DS2!

Zaterdagavond stond de wedstrijd tegen PCA/Kwiek DS2 op het schema voor WF SEW DS2. De wedstrijd begon stroefjes voor beide teams. WF SEW kwam op voorsprong, maar gaf deze ook helaas snel weer weg. De wedstrijd ging gelijk op en de ruststand was dan ook 15-15.

De tweede helft vloog WF SEW uit de startblokken. Na 4 minuten waren ze uitgelopen tot 20-15.Halverwege kwam Kwiek nog wel heel dichtbij maar WF SEW kon gelukkig de voorsprong behouden! Uiteindelijk werd deze spannende wedstrijd in het voordeel van WF SEW beslist! De eindstand was 30-29.

Verslag Kwiek 2

Direct na het fluitsignaal hadden we door dat we een goede ploeg voor ons hadden. Het ging de gehele 1e helft gelijk op. SEW speelde veel op snelheid, had prima afstandsschoten en goed cirkelspel. Wij speelden goede aanvallen, maar maakten niet alle kansen af. Dit deed SEW wel, ze waren net een stukje scherper in de afronding. Ruststand: 15-15.

Tweede helft begon dus weer opnieuw. Alle kans om de afronding nu wel te verbeteren. Alleen dat lukte niet. We begonnen dramatisch aan de 2e helft. Balverlies in de aanval, schoten die op paal belanden en daar maakte SEW met hun snelheid goed gebruik van. Na 3,5 min nam onze coach al een Time-Out want we stonden achter met 20-15. Zijn mededeling was, “we beginnen weer opnieuw, nog 25 min de tijd en ga de makkelijke dingen goed doen”. En dat deden we, de dekking stond beter dan de eerste helft en puntje voor puntje herpakten we ons en kwamen weer terug in de wedstrijd.

De eindfase van deze wedstrijd was net als vorige week weer enorm spannend. Bij een stand van 30-29 met nog 30 sec te spelen namen we een Time-Out om afspraken te maken voor onze aanval maar helaas ging de bal er deze keer niet in. De eindstand bleef 30-29 in het voordeel van SEW2.

Komende week in de trainingen de leerpunten oppakken en ons voorbereiden op de volgende tegenstander. We spelen dan thuis tegen Westside.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina