03-02-2019: Zwolle 2 – ABS (2e klasse)

Bron: Facebook ABS Handbal dames 1

ABS handbal maakt het zich onnodig moeilijk

Afgelopen zondagmiddag reden de dames van DS1 richting Zwolle. Na een winst op de koploper en een verlies op een ploeg uit de middenmoot kon het deze dag alle kanten op. Maar een ding was zeker, een winst zou moeten worden behaald!

Pas na een kleine tien minuten werd het eerste doelpunt gemaakt door Zwolle. De dames van ABS konden maar lastig de ruimte vinden en lieten steekjes vallen met de afronding van kansen. Hierdoor bleef het de gehele wedstrijd spannend. Tot 15 minuten voor het eindsignaal stond ABS slechts met 2 doelpunten verschil voor.

Dat was voor de coach een moment om in te grijpen. Tijdens een tijdstop (vanwege een blessure van Zwolle) werden de koppen nog eenmaal bij elkaar gestoken. Met succes. ABS zette de eindsprint in en wist Zwolle te overtreffen. Eindstand 21-27 in het voordeel van ABS.

Aankomende zondag spelen de dames een spannende wedstrijd tegen koploper CVO. Gaan ze weer stunten zoals tegen (de toenmalige) koploper Wijhe? Zondag 9 februari om 12:30 uur in Sporthal de Uutvlog.