02-02-2019: Heeten – SDOL (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1

Verslag Heeten

Wedstrijd verslag van onze wedstrijd tegen SDOL!

Vandaag stond er een spannende pot op het programma tegen SDOL. De uitwedstrijd wisten we helaas niet te winnen maar des te meer gefocust waren we vandaag om de punten in Heeten te houden. Er was veel publiek op deze wedstrijd afgekomen en we probeerde er een leuke wedstrijd van te maken.

In de eerste helft konden beide ploegen hun spel spelen. SDOL had een aantal goede schutters, die zowel van afstand als op snelheid door onze verdediging heen konden komen. Ook wij konden ons eigen spel spelen, waardoor het verschil niet groter werd dan twee doelpunten. Uiteindelijk konden we voor rust heel iets uitlopen en stond het 14-12.

In de rust werd ons verteld waar de focus op moesten leggen en voornamelijk dat we ons eigen spel moesten blijven spelen. Vlak na rust lukte dit goed en konden we uitlopen tot een stand van 20-13. We hadden de verdediging goed staan en in de aanval wisten we de gaten goed op te zoeken en te benutten. Uiteindelijk hebben we punten in Heeten gehouden met een eindstand van 26-21.

Volgende week zaterdag hebben we een uitwedstrijd op het programma staan en spelen om 20:40 in Heino 💚