01-02-2020: ESCA – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Gestreden, de betere partij maar niet slim genoeg.

Een uitwedstrijd tegen ESCA: we hadden er geen ervaring mee, maar wisten dat dit een pittige pot zou worden. ESCA is geroutineerd, sloom en een ploeg waar moeilijk grip op te krijgen is. Deze grip waren we vanaf het begin van de wedstrijd kwijt, de stand blijft gelijk of ESCA neemt het initiatief. We weten dat we technisch beter handbal hebben, maar hebben geen antwoord op het 4-2 spel van ESCA. Ruststand: 16-15.

Na rust gaat het een moment mis, we hebben geen aansluiting meer en de stand loopt uit tot 20-16. Gelukkig weet Sharon het net weer te vinden en komen we wat terug: 20-18. We blijven geloven er er zijn fases dat we in ons vertrouwde spel zitten en mooie aanvallen op snelheid spelen. Helaas zijn dit fases en kunnen we het niet goed genoeg doorzetten.

Aan het einde komen we van een 30-26 nog terug naar 30-29 maar meer zat er niet in. We zijn de betere ploeg maar niet slim genoeg om het om te zetten in winst. Het is een zuur verlies, maar de koppen gaan weer omhoog en we kijken naar volgende week! Dan spelen we weer in het Horsthuis, om 19:30 tegen HVBS. Meegereisde supporters, bedankt!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina