02-02-2020: LHC 2 – Zwolle 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Vandaag zondag 2 februari stond om 11:10 de wedstrijd tegen Zwolle op het programma. De vorige keer hadden we met 14-15 net gewonnen, dus we wisten dat dit een spannende pot zou gaan worden en we zullen er vandaag alles aan doen om die punten hier te houden.

De eerste helft begonnen we goed en liep de stand redelijk gelijk op. Wij bleven strijden en wisten het doel iets vaker te vinden dan Zwolle. Dit resulteerde ook dat wij met een mooie voorsprong de rust in gingen, namelijk 15-10. In de rust werd besproken wat nog iets beter kon en dat als we zo door zouden gaan we de voorsprong nog wel wat uit kunnen breiden.

De tweede helft gingen we weer met volle moed verder zoals we het in de eerste helft ook deden. Zo bleven we mooi de voorsprong houden en gingen we vol voor de winst. Op het eind kwam Zwolle met hun snelheid nog iets terug, waardoor we het nog onnodig een beetje spannend maakten. Maar we bleven strijden en hebben de wedstrijd weten te winnen met 25-21. Linda en Marlayn bedankt voor het meespelen!

Nu zijn we een paar weekjes vrij en zondag 1 maart spelen we weer thuis tegen kwiek om 13:30.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina