Wijhe’92 2 verrast CVO in bekertoernooi, HHZD en Klarenbeek uitgeschakeld

Het tweede team van Wijhe’92 (foto) is doorgedrongen tot de halve finales van het regionale bekertoernooi. HHZD en Klarenbeek redden het niet.

In eigen huis was Wijhe’92 2, de nummer tien van de eerste klasse, met 24-23 nipt te sterk voor CVO, dat in diezelfde eerste klasse op de derde plek eindigde. In de competitie trok CVO tweemaal aan het langste eind, nu bleef de winst dus in Wijhe.

HHZD lukte het niet om de halve finales te bereikten. De Heinose eersteklasser van trainer Freddy Wotlerink ging met 29-22 onderuit tegen competitiegenoot Angeren. Ook Klarenbeek strandde in de kwartfinale. De tweedeklasser verloor met 17-27 van Artemis’15, dat in de andere tweede klasse uitkomt.

Haarle tegen kampioen

De laatste kwartfinale wordt donderdag gespeeld. Dan neemt Haarle, de nummer vier van de eerste klasse, het in eigen huis op tegen het naar de hoofdklasse gepromoveerde Duiven. In de competitie bleek Duiven twee keer een maatje te groot voor Haarle (22-28 en 22-34). Of dat in de bekercompetitie wederom het geval is, wordt donderdagavond duidelijk. De wedstrijd start om 20.00 uur.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina