Wijhe en Kwiek 2 openen eerste bekerronde

Deze week is de – officiële – eerste ronde van het landelijke bekertoernooi voor dames. De voorgaande bekerduels vielen allemaal onder de noemer ‘voorrondes’.

In de eerste ronde staan een paar mooie affiches te wachten. Zo mogen tweededivisiegenoten Wijhe en Kwiek 2 opnieuw tegen elkaar strijden. Vorige week won Kwiek 2 het onderlinge competitieduel met 25-23. Ditmaal heeft Wijhe het thuisvoordeel. Gaat dat de doorslag geven?

Kwiek 1, dat ten koste van Overwetering de eerste ronde bereikte, staat wederom tegenover een hoofdklasser. Dit keer is dat Zwolle. De wedstrijd tegen Overwetering was begin oktober een heuse walk-over (18-47). De kans dat Zwolle gaat verrassen lijkt klein. Zelf wonnen de Zwollenaren nipt van Wesepe met 29-28.

Lettele neemt het woensdagavond op tegen Kwiek A1. De in de jeugddivisie uitkomende A1 mag dit seizoen voor het eerst ook deelnemen aan het bekertoernooi. In de voorrondes waren de Raaltenaren vrijgeloot. Lettele rekende af met DFS Arnhem (15-27).

De laatste wedstrijd in deze regio is die tussen OBW en Pacelli. De beide Gelderse ploegen staan dinsdagavond tegenover elkaar.

Lees ook: Wijhe met hakken over de sloot door
Lees ook: Kwiek bekert eenvoudig door na zege op Overwetering

Dinsdag 5 november 2019
19.15 uur: OBW – Pacelli
19.30 uur: Wijhe’92 – Kwiek 2
20.30 uur: Zwolle – Kwiek

Woensdag 6 november 2019
19.00 uur: Kwiek A1 – Lettele

Foto: Kwiek 2 (rood) en Wijhe stonden vorige week ook al tegenover elkaar

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina