Voorwaarts met vier teams naar NK Beach Handball

De dames van Voorwaarts maken, na een jaar afwezigheid, weer kans op de nationale titel Beach Handball. Dankzij een succesvolle kwalificatiereeks neemt de ploeg van coach Jesse van Delsen komend weekend deel aan het Nederlands Kampioenschap. Ook de B1, C1 en D1 van de Twellose club wisten zich tijdens de zogenaamde Beach Tour te kwalificeren voor het NK.

Het NK wordt gespeeld bij het Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen. Dames 1 van Voorwaarts zit in een poule met Hiekka Hauskaa, Beach Handball Twente en OHC’01. De andere poule bestaat uit Beilen, VZV, Niedorp en Amsterdam Beach Handball. De regerend Nederlands kampioen, Westsite, heeft zich niet geplaatst.

Op zaterdag 13 juli worden de poulewedstrijden gespeeld. De kwartfinales, halve finales en finale zijn op zondag. Ook de B1, C1 en D1 spelen hun wedstrijden verdeeld over deze twee dagen.

In 2015 werd Voorwaarts Nederlands kampioen en mocht toen op Gran Canaria strijden voor de Europese titel. Daar eindigde de ploeg als achtste.

Meer informatie en het volledige programma vind je op de site van het NHV.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina