Voorwaarts en Lettele geteisterd door zware knieblessures

Zowel Voorwaarts als Lettele moet voor langere tijd een speelster missen. Jill Kloppenberg van Voorwaarts en Roos Groot Koerkamp van Lettele raakten onlangs allebei zwaar geblesseerd aan een knie. De rest van het seizoen zullen zij naar verwachting niet meer inzetbaar zijn.

Voorwaarts-speelster Jill Kloppenberg (foto: staand, derde van rechts) liep anderhalve week geleden op de training een zware blessure op. “Het was eigenlijk een heel simpele actie”, vertelt trainer Rob Wiegman daarover. “Een nulpas met een schijnbeweging, toen ging het helemaal mis. Ze heeft haar kruisband en meniscus ernstig beschadigd.”

Ook Roos Groot Koerkamp van Lettele kreeg vorige week slecht nieuws te horen. Zij is opnieuw zwaar geblesseerd geraakt aan haar voorste kruisband. De verwachting is dat ze geopereerd moet worden en daardoor dit seizoen niet meer in actie zal komen. Lichtpuntje bij Lettele: Amber Zandbelt heeft de eerste balletjes voorzichtig weer gegooid op de training. Mogelijk komt zij na de kerst weer binnen de lijnen.

Foto: Het beachteam van Voorwaarts, met staand derde van rechts Jill Kloppenberg

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina