Voorwaarts bijt direct van zich af

Voorwaarts is de nacompetitie in de eredivisie overtuigend begonnen. In eigen huis werd concurrent Volendam eenvoudig met 32-17 opzijgezet. Daar hoefde de selectie van Maurice Feringa niet eens haar beste spel voor te laten zien, had de supportersclub van de Twellose vereniging gezien: “Onze dames winnen met 32-17 zonder groots te spelen tegen een onmachtig Volendam. We waren op alle fronten beter dan Volendam en lieten ze niet in het spel komen.”

Via de tussenstanden 6-3 en 9-7 werd de ruststand van 13-8 bereikt. In de tweede helft liep Voorwaarts nog verder uit. Binnen tien minuten stond er al 20-10 op de borden en een kwartier later was het zelfs 27-16. Ook toen stopte Voorwaarts niet met scoren. Uiteindelijk werd het 32-17.

De wedstrijd tussen DSVD en V&L eindigde in een verrassend gelijkspel: 22-22. Voorwaarts is door de eigen zege opgeklommen naar plek twee, maar de verschillen zijn uiteraard nog klein na deze eerste speelronde. Volgende week kunnen de Twellosen daar verandering in brengen als ze op bezoek gaan bij V&L. Een paar weken terug zorgde deze zelfde ontmoeting nog voor veel vuurwerk in het bekertoernooi.

Uitslagen zaterdag 29 februari 2020
Voorwaarts – Volendam: 32-17
DSVD – V&L: 22-22

Stand eredivisie degradatiepoule
1. V&L 1-5
2. Voorwaarts 1-4
3. Volendam 1-3
4. DSVD 1-2

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina