Veertien doelpunten van zussen Klein Koerkamp niet voldoende voor winst

Het bekeravontuur is voor Lettele al afgelopen voor het goed en wel begonnen is. Competitiegenoot Bentelo was in de voorronde met 28-23 te sterk voor de blauw-witten. Zelfs veertien doelpunten van de zussen Bianca en Inge Klein Koerkamp konden daar geen verandering in brengen. Bentelo plaatste zich met de winst voor de eerste ronde van het toernooi, Lettele is uitgebekerd.

“We merkten al gauw dat de hars vanavond weer een rolletje van betekenis zou gaan spelen. Sinds kort trainen we hier ook mee, maar helaas werpt dit na één training nog niet direct zijn vruchten af, het blijft een lastig kunstje”, laat Lettele weten in zijn eigen wedstrijdverslag. De eerste helft moest de ploeg van trainer Roy Bruil gelijk al in de achtervolging. Bentelo liep via 14-7 uit naar een ruststand van 15-11.

Na rust ziet het er iets beter uit voor Lettele. “Tot 20-23 speelden we een hele degelijke tweede helft, en bij 22-25 gloorde er even de hoop om tot twee doelpunten te naderen. Net op dat moment kwamen de slordigheden weer om de hoek kijken, misten we kansen en maakten we afspeelfouten waar onze tegenstander wel raad mee wist. Helaas verschoten we ons kruit en liep Bentelo uit tot 22-28. Inge maakte er vlak voor het eindsignaal met de voor haar kenmerkende passeerwijze nog 23-28 van, maar daar hield ons bekeravontuur dan toch op.”

Lees ook: wedstrijdverslag Bentelo – Lettele

Kans op revanche

In de tweede divisie komen Lettele en Bentelo elkaar dit jaar nog twee keer tegen. Lettele krijgt dus nog de kans zich te revancheren. De eerste mogelijkheid daartoe is op zaterdag 16 oktober. Dan wordt er wederom in de Bentelose sporthal De Pol gespeeld.

Vanavond spelen Broekland en Overwetering tegen elkaar in de voorronde van het bekertoernooi; Voorwaarts gaat op bezoek bij Kwiek A1. Donderdag komen Heeten, Wijhe’92 en Nieuw Heeten in actie.

Bentelo – Lettele: 28-23 (15-11)
Doelpunten Lettele:
Bianca Klein Koerkamp 9, Inge Klein Koerkamp 5, Jolien Oosterwijk 3, Marjolein Westerbeek 3, Roos Groot Koerkamp 1, Yara Kloosterboer 1, Amber Zandbelt 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina