Twee Kwiek-speelsters keren terug naar Dalfsen

Voor Dalfsen is de promotie naar de eerste divisie aanstaande. Als nummer twee achter kampioen US, die niet wenst te promoveren, lijkt Dalfsen de eerste kandidaat om de plek in de eerste divisie van US over te nemen. Helemaal zeker is dat echter nog niet. Wat wel zeker is, is de terugkeer van twee speelsters.

Lisa Bosch en Astrid Uitslag (foto, midden) voegen zich komend seizoen bij de selectie van trainster Ellen Klumper. Het tweetal stapte in 2019 gezamenlijk over van Dalfsen naar Kwiek en heeft in Raalte inmiddels flink wat eredivisie-ervaring opgedaan. Komend seizoen keert het Dalfser duo gezamenlijk terug naar Dalfsen. “Hoe zoiets gaat? We hebben ze ieder jaar gevraagd”, zegt Dalfsen-trainster Ellen Klumper tegen de Stentor. “Ze hebben al een keer meegetraind en het zijn ‘eigen meiden’ die we goed kunnen gebruiken. Er zijn wel meer telefoontjes geweest, maar we gaan niet overal op in. We willen het met onze meiden doen.”

Hoekspeelster Bosch en cirkelspeelster Uitslag spelen nu nog met Kwiek in de nacompetitie. Dalfsen heeft de laatste competitiewedstrijd al gespeeld (34-18 tegen Bentelo) en kan zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht
Previous Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina