Sallandse regiofinale nog mogelijk: HHZD en Haarle loten Gelderse tegenstander

HHZD en Haarle komen elkaar niet tegen in de halve finales van het bekertoernooi. Beide ploegen hebben een uitwedstrijd naar een Gelderse tegenstander geloot.

HHZD (foto: Merle Middelkamp) rekende in de kwartfinale af met UDI 1896 en mag zich nu gaan opmaken voor het treffen met competitiegenoot Huissen. Huissen was in de vorige ronde te sterk voor Wesepe. In de eerste klasse bleken HHZD en Huissen aan elkaar gewaagd. De eerste wedstrijd eindigde in een 23-28-zege voor Huissen, de return was met 24-27 voor HHZD.

Haarle plaatste zich ten koste van Artemis’15 voor de halve finale, nadat het een ronde eerder al ABS uitschakelde (33-29). De volgende opponent is Angeren. Ook Haarle en Angeren kennen elkaar uit de eerste klasse. Daarin hielden beide ploegen elkaar in de laatste ontmoeting in evenwicht (20-20), de eerste wedstrijd won Angeren eenvoudig met 17-25. Angeren was in de voorronde van het bekertoernooi met 17-16 te sterk voor CVO, de wedstrijd daarop werd Kwiek 3 met 12-15 verslagen en in de kwartfinale moest Broekland 2 eraan geloven (9-21).

Halve finales regionaal bekertoernooi, dames

Woensdag 5 juni 2024
20.10 uur: Huissen – HHZD

Vrijdag 7 juni 2024
20.00 uur: Angeren – Haarle

Foto: HHZD-speelster Merle Middelkamp breekt door de defensie van Holten tijdens een wedstrijd van afgelopen seizoen | fotografie Studio VHF

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina