Haarle overtuigt tegen Artemis’15 en plaatst zich voor halve finale

Haarle heeft zich overtuigend geplaatst voor de halve finales van het bekertoernooi. In eigen huis was de selectie van Suzan ten Have na een ruststand van 15-10 met 24-18 te sterk voor Artemis’15.

Haarle begon sterk aan de kwartfinale tegen de Doetinchemmers. Na amper een kwartier spelen stond de thuisploeg al op een voorsprong van 10-4. Tot de rust hield Haarle de snelheid in het spel en ook de dekking bleef dicht. Bij 15-10 werden de kleedkamers opgezocht.

Na de rust liep Haarle verder uit naar 19-12, waarna een kleine dip volgde. Artemis’15 kreeg de kans om in te lopen en deed dat. Bij 20-17 was Haarle weer bij de les. Een gevaarlijke speelster bij Artemis kreeg mandekking, waardoor de angel uit het spel van de tegenstander werd gehaald. Haarle speelde de wedstrijd vervolgens rustig uit naar de 24-18-eindstand.

Haarle heeft zich door deze overwinning samen met HHZD, Huissen en Angeren voor de halve finales geplaatst die volgende week gespeeld worden. De loting hiervoor moet nog plaatsvinden. De finale wordt gespeeld in het weekend van 15 en 16 juni.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina