Midweekteams in de prijzen: Overwetering en HHZD kampioen

In de vier regionale midweekpoules die onze regio telt hebben inmiddels twee teams een kampioensfeest kunnen vieren. Overwetering MW1 pakte vorige week flink uit, terwijl HHZD MW1 afgelopen dinsdag de titel veiligstelde.

Overwetering MW1 (foto) doet dit seizoen voor het eerst mee in de midweekcompetitie en pakt in poule 2 daar de ene na de andere overwinning. Het doel om ongeslagen kampioen te worden, lukte net niet. Daar stak HHZD MW2 een stokje voor. Het mocht de pret echter niet drukken. De Olstenaren hebben nog drie wedstrijden te gaan, maar zijn door de concurrentie niet meer in te halen. Dat werd vorige week donderdag na de voorlaatste thuiswedstrijd uitgebreid gevierd.

In de poule daarboven bleef het iets langer spannend. Afgelopen dinsdag pakte HHZD MW1 met een 20-29-zege op Dalfsen het kampioenschap. De Heinoërs zijn met nog één speelronde te gaan niet meer in te halen door concurrent Lettele MW1, dat met vier punten minder op plek twee staat. HHZD liet het hele seizoen slechts één puntje liggen en mag zich daarmee de terechte kampioen noemen.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina