Laatste ‘formaliteit’ voor Voorwaarts

Als er niks geks gebeurt, plaatst Voorwaarts zich vanavond voor de hoofdronde van het bekertoernooi. In de regionale finale is het tweede team van Kwiek de tegenstander van de Twellose ploeg. “Deze regiowedstrijden moeten we gewoon doorkomen. Voor ons wordt het pas echt leuk als de eredivisieclubs instromen. Dan kunnen we ons met hen meten,” liet trainster Helma Meijerman eerder optekenen.

Voorwaarts staat met zes punten voorsprong op de concurrentie comfortabel aan kop in de eerste divisie. De stap naar de eredivisie lijkt daarmee binnen handbereik. Plaatsing voor het landelijke bekertoernooi is daarom zeer interessant. Kan Voorwaarts ook met de grote clubs meekomen?

Om daar achter te komen moet er vanavond eerst worden afgerekend met Kwiek 2. Of dat weer een formaliteit wordt, is nog maar de vraag. Als lager geklasseerde ploeg, Kwiek 2 speelt in de tweede divisie, heeft Kwiek 2 het voordeel van thuis spelen. Daarnaast is het afwachten hoe de selectie van de reserveploeg eruit ziet. Doen ze het met de ploeg waar ze het hele seizoen al mee spelen, of versterken ze zich met de jonge, sterke talenten die ze binnen de club hebben?

De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal Tijenraan en begint om 19.15 uur.

Foto: keepster Suzanne Groenen in actie namens Voorwaarts tegen Stevo (oktober 2015), bron: www.stevohandbal.nl

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina