Kwiek op vier uit drie na degelijke uitoverwinning op PSV

Na drie gespeelde wedstrijden staat Kwiek in de eredivisie op een keurig aantal van vier punten. Zaterdagavond werd PSV Handbal eenvoudig met 23-37 verslagen.

De wedstrijd in Eindhoven werd nooit echt spannend. Dat had Kwiek voor een groot deel te danken aan uitmuntend keeperswerk van Esmee van Emmen. De Raalter doelvrouw wist ongeveer de helft van de schoten te keren.

Hoewel er in aanvallend opzicht nog wel het een en ander aan het spel van Kwiek schortte, kwam de overwinning geen moment in gevaar. Via de ruststand 12-17 werd het uiteindelijk 23-37 voor de Raaltenaren. Lizz Olde Bolhaar en Marit Winkels schoten het vaakst raak (zes keer).

Volgende week is er een nieuwe kans voor Kwiek om het puntenaantal te verhogen. Het DSVD van trainer Tim Bloemen komt dan in Tijenraan op bezoek. De Twentsen pakten afgelopen zaterdag tegen VELO met 34-32 de eerste punten van het seizoen.

PSV Handbal – Kwiek 23-37 (12-17). Doelpunten Kwiek: Lizz Olde Bolhaar 6, Marit Winkels 6, Paris Scholten 5, Lotte Stam 5, Elisa Marsman 4, Lisa Bosch 3, Kaylee Damman 3, Floor Liefers 3, Floor Tutert, Nel Veldhuis.

Foto: Kwiek-speelster Marit Winkels – hier in actie tegen VOC – schoot tegen PSV Handbal zes keer raak | Fotograaf Johan Wolff

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina