Jordi Fiege volgt duo Ten Hove – Van Rijssen op bij Kwiek 2

Jordi Fiege is in Raalte aangesteld als de nieuwe trainer van Kwiek 2. De 29-jarige Emmenaar volgt het trainerskoppel Olga ten Hove en Manon van Rijssen op dat samen teruggaat naar de jeugd van Kwiek.

Fiege is oud-speler van E&O en Hurry Up en speelde ook even in Duitsland. Afgelopen seizoen was hij assistent-trainer bij de dames van E&O in de eredivisie. Hij draagt niet bij toeval een bekende achternaam: Fiege is de middelste zoon van voormalig bondscoach van de heren Joop Fiege.

In Raalte wil Fiege zijn trainerscarrière uitbreiden. “Ik ben op mijn achttiende begonnen met training geven en ben als trainer van diverse jeugdteams Kwiek veel tegengekomen”, vertelt hij. “Kwiek is een vereniging met een brede en getalenteerde jeugd, goede faciliteiten en een tweede team met ervaren oud-eerstespeelsters en getalenteerde, gretige A-jeugdspeelsters.”

Ook de club zelf is blij met de komst van Fiege. “Jordi is ambitieus en erg begaan met de meiden. Hij is een supergoede aanvulling voor onze trainersstaf”, laat Ceret van der Vegt namens het bestuur van Kwiek weten.

Deel dit bericht
Previous Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina