Handballers met schrijftalent: herken jij de quotes?

Veel handballers, trainers en zelfs supporters klimmen na een wedstrijd zo snel mogelijk in de pen om hun volgers op de hoogte te stellen van het wedstrijdverloop. In die verslagen zijn niet zelden ware pareltjes van analyses, herkenbare spelsituaties en opvallende uitspraken te vinden. Weet jij bijvoorbeeld van wie onderstaande quotes zijn? Je vindt ze terug in de wedstrijdverslagen van afgelopen weekend.

Iedereen kent het wel, soms heb je van die dagen dat eigenlijk alles tegenzit. Windkracht 12, je komt er niet tegenin. Tegen de stroom inzwemmen. Gevoel van een zak aardappels op je rug. Pap in de benen en als klap op de vuurpijl leek de bal wel gevuld met zand. Nou, dat gevoel en dan in het kwadraat.

***

Het 10e doelpunt vlak voor rust was er wel weer één vanuit het boekje. Een mooi uitgespeelde wissel waar tegenstanders al jaren geen grip op krijgen, recept houden we geheim.

***

De derde helft was uiteraard wel voor ons, maar helaas verdienen we hier geen punten mee voor de competitie. Anders waren we natuurlijk met twee vingers in de neus kampioen geworden.

***

We hebben de supporters en onszelf op een vermakelijke wedstrijd getrakteerd. Ook langs de zijlijn heb ik het echt naar mijn zin gehad; een mooie overtuigende overwinning.

***

Na een geweldig kampioensfeest van dinsdagavond moesten we deze wedstrijd echt weer op gang komen. De eerste helft zat er weinig pit in. Dit leidde tot weinig doelpunten en een kleine achterstand bij rust.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina