Halvefinalisten bekertoernooi zijn bekend

LHC, Heeten en HHZD hebben zich dinsdagavond voor de halve finales van het regionale bekertoernooi geplaatst. Dat ging ten koste van onder andere Broekland, Haarle en Nieuw Heeten. CVO completeert het rijtje halvefinalisten.

LHC had dit keer de makkelijkste avond. In eigen huis werd een simpele 29-15 overwinning geboekt op Grol. De ploeg van de nieuwe coach Linda IJsseldijk toonde daarmee aan een maatje te groot te zijn voor de Gelderse eersteklasser.

Heeten had met Haarle een pittigere tegenstander, maar net als in de twee competitieduels was Heeten ook nu de sterkste. In Haarle werd het 23-27 voor de gastploeg.

HHZD won verrassend ruim van Nieuw Heeten. In Heino prijkte na zestig minuten handballen een overtuigende 25-17 eindstand op het bord.

Broekland moest in CVO, de kersverse kampioen van de tweede klasse en daarmee volgend jaar ook uitkomend in de eerste klasse, zijn meerdere erkennen: 22-17. Ondanks dertien strafworpen wist Broekland niet de overwinning over de streep te trekken. De Vaassense ploeg is de huidige bekerhouder en heeft duidelijk de ambitie die titel te prolongeren.

Lees ook: Klinkende clashes in kwartfinales bekertoernooi

Foto: Heeten plaatste zich ten koste van Haarle voor de halve finales

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina