Een rondje langs de oefenvelden

De eerste oefenpotjes zijn gespeeld. Hoewel een vriendschappelijk duel niet alles zegt, geeft het toch een kleine indicatie hoe een ploeg ervoor staat. En zo’n update is, zeker na de lange coronabreak, altijd welkom. Handbal Oost deed een (klein) rondje langs de velden.

Heb jij uitslagen, wedstrijdverslagen of foto’s? Deel ze met ons via info@handbaloost.nl of het contactformulier.

Wijhe grijpt net naast POL-cup

Wijhe (foto) eindigde afgelopen weekend op de tweede plaats in het sterk bezette toernooi om de POL-cup in Bentelo. De ploeg van trainer Laurens Beld, die uitkomt in de tweede divisie A, versloeg poulegenoot Bentelo, HMC (tweede divisie B) en eerstedivisionist ZAP en moest alleen in toernooiwinnaar en eredivisionist Fortissimo nipt (19-21) zijn meerdere erkennen. “Het was een leerzaam en pittig toernooi met sterke tegenstanders! We zijn op een mooie tweede plek geëindigd”, laat Wijhe weten.

Overwetering verslaat Nieuw Heeten

In een trial tussen drie hoofdklasseploegen wist Nieuw Heeten in eigen hal eenmaal te winnen. Tegenstander Bentelo 2 werd met 21-15 verslagen. Het Overwetering van trainer Hans Reukers was met 14-16 net iets sterker dan de ploeg van Louis Degen. Nieuw Heeten: “Fijn geoefend en op naar volgende week: de Belte Bokaal!”

LHC te sterk voor ABS

Eersteklasser LHC was in Bathmen te sterk voor ABS, dat in de competitie in dezelfde klasse uitkomt als de Lemelerveldsen. LHC liep, mede dankzij sterk keeperswerk, in het begin van de wedstrijd rap uit naar 9-1, maar ABS wist zich terug te knokken. De eindfase was echter weer voor de gasten uit Lemelerveld: 19-26. Het tweede team van ABS wist wel van LHC 2 te winnen: 22-20.

Overzicht oefenwedstrijden

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina