Een handvol midweekse inhaalwedstrijden

Deze week staan er vijf inhaalwedstrijden op het programma. Op dinsdag worden er twee duels in de eerste klasse gespeeld. Donderdag moet Kwiek in de eredivisie aan de bak en diezelfde avond staan er ook twee tweedeklasseduels geprogrammeerd.

Op jacht naar de eerste punten

Wesepe gaat dinsdag in eigen huis op jacht naar de eerste punten van het seizoen in de eerste klasse. Daarvoor moet er wel gewonnen worden van het Nijmeegse Havana. Een pittige opgave voor het team van Richard Groote Schaarsberg. Havana staat derde en was de vorige keer met 26-15 duidelijk de baas op het veld. Het andere duel in de eerste klasse is dat tussen nummer twee CVO en nummer negen Wijhe’92 2. Ook dit lijkt vooraf een uitgemaakte zaak: de eerste wedstrijd eindigde in een ruime 24-34 zege voor CVO.

Tweeluik voor Kwiek

Kwiek speelt deze week twee keer tegen V&L. Een belangrijk tweeluik, want beide ploegen doen dit seizoen in de eredivisie weinig voor elkaar onder. Kwiek heeft drie punten meer en kan dus een belangrijke slag slaan door zowel uit als thuis de punten te pakken. De eerste ontmoeting is donderdag in Geleen, zaterdag volgt in Raalte de return.

In het spoor blijven

Klarenbeek en Kwiek 3 moeten in de tweede klasse hun inhaalduels winnen om nog enigszins in het spoor van lijstaanvoerder Holten te blijven. Klarenbeek heeft zeven punten minder dan de koploper, Kwiek 3 acht punten minder. De Raaltenaren hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld. Kwiek 3 speelt donderdag tegen het nog puntloze Overwetering 2; Klarenbeek ontvangt nummer zeven LHC 2.

Midweeks wedstrijdprogramma

Dinsdag 8 maart 2022
20.10 uur: Wesepe – Havana (1e klasse)
20.30 uur: CVO – Wijhe’92 2 (1e klasse)

Donderdag 10 maart 2022
19.30 uur: V&L – Kwiek (eredivisie)
20.00 uur: Klarenbeek – LHC 2 (2e klasse)
20.15 uur: Kwiek 3 – Overwetering 2

Foto: Wesepe (geel) eerder dit seizoen in actie tegen LHC | fotograaf Martin Zwakenberg

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina