Een dikke pluim van de scheidsrechters voor deze teams

Broekland, Kwiek en Wijhe’92 mogen zichzelf flink op de borst slaan. Deze Sallandse verenigingen komen met meerdere teams voor in de eindranking van het Arbitrage Informatie Systeem (AIS). Scheidsrechters hebben het fluiten van ploegen van deze clubs afgelopen seizoen als zeer prettig ervaren.

In het AIS geven zowel de teams als de scheidsrechters na afloop van een wedstrijd hun mening over elkaar, de accommodatie en hun eigen optreden. De bovengenoemde verenigingen werden daarin zeer gewaardeerd door de scheidsrechters. Ook ploegen van LHC, Heeten, Schalkhaar, Lettele, Zwolle, ABS en Dalfsen komen op de lijst voor en verdienen een eervolle vermelding.

Afgelopen seizoen heeft 74% van de scheidsrechters en bijna de helft van alle teams na afloop van een wedstrijd het tevredenheidsformulier ingevuld. Uiteindelijk is over bijna 750 teams een vragenlijst ingevuld. Voor een plekje in de eindrangschikking waren minimaal tien beoordelingen vereist. Meer dan vijfhonderd teams scoorden uitstekend, tweehonderd teams kregen een ruimte voldoende. Enkele teams scoorden lager. Een projectgroep bekijkt de komende periode hoe deze laatste groep begeleid kan worden naar een positievere sportcultuur.

De volgende teams uit deze regio komen in de eindranking ‘meest prettige teams’ voor:

Kwiek 1, Kwiek 2, Kwiek A1, Kwiek C1
Wijhe’92 1, Wijhe’92 C1
Broekland 1, Broekland 2
Dalfsen B1, Dalfsen C1
Lettele 1
Zwolle 1
LHC 1
Heeten-Schalkhaar HS1
ABS 1
Schalkhaar 1

Foto: Kwiek 2 (links) en Wijhe’92 1 verdienden beide een plekje op het erepodium van het AIS

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina