Broekland en Diks na dit seizoen uit elkaar: ‘Het is wat het is’

Handbalvereniging Broekland en trainer Raymond Diks gaan na dit seizoen niet met elkaar verder. Dat hebben de club en de coach donderdag besloten.

De Apeldoorner was graag nog een seizoen doorgegaan bij Broekland, de ploeg waarmee hij vorig jaar kampioen werd in de hoofdklasse. Diks: “Het lag niet aan mij. Ik heb het hier prima naar mijn zin en had wel willen blijven. Ik heb het gevoel dat ik nog wel meer uit deze groep kan krijgen. Maar de groep zelf wil het volgend jaar graag met een andere trainer proberen. Ze willen een keer wat anders. Dat is ook prima. Het is wat het is.”

Vorig seizoen werd Broekland onder Diks’ leiding met overmacht kampioen van de hoofdklasse. Ook in de tweede divisie doet de ploeg prima mee. Na acht duels staat Broekland zevende met zes punten. Diks: “We presteren heel goed. We hebben wel een paar dompers gehad, wedstrijden die we net niet wonnen. Qua punten hadden we wel iets hoger kunnen staan.”

Diks maakt het seizoen in Broekland gewoon af. “Ik was al een paar keer benaderd door andere verenigingen, maar ik hield altijd de boot af omdat ik nog niet in gesprek was geweest met Broekland. Ik maak het seizoen hier ook met volle overtuiging af, daar kunnen de meiden op rekenen. Ik heb te veel passie voor dit vak om het anders te doen. En wat het volgend jaar wordt, zie ik wel. Ik sta in ieder geval overal voor open.”

Voor Diks bij Broekland startte was hij vier jaar hoofdtrainer van CVO. Met die ploeg promoveerde hij in 2019 naar de eerste klasse.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina