Blijdschap in Luttenberg: Helma Meijerman tekent nog een jaar bij

SDOL en Helma Meijerman gaan ook na de zomer met elkaar door. De trainster uit Olst gaat dan haar vierde seizoen in bij de hoofdklasser.

Meijerman (op de foto tweede van rechts) maakte enkele jaren terug de opmerkelijke stap van Voorwaarts – waarmee ze promotie naar de eredivisie pakte – naar toen nog eersteklasser SDOL. “Ik ga uitkijken naar een vereniging waarvan ik denk dat ik de groep die er staat nog iets kan leren. Dat ik ze naar een hoger plan kan brengen”, zei ze destijds. Op welk niveau dat was, maakte haar niet uit. “Veel belangrijker is het dat het een vereniging is waar ik me thuis voel. SDOL is een gezellige club met een nuchtere Sallandse sfeer, waar plezier voorop staat, want dat is de basis voor goed spel.”

Het bestuur van de Luttenbergse handbalclub is opgetogen over de verlenging: “Het klikt goed met de selectie en de prestaties zijn naar wens. Helma is ook actief met en voor andere (jeugd)trainers en draagt ook de jeugd een warm hart toe. Voor SDOL is het daarom een logische keuze om andermaal te gaan verlengen en gelukkig denkt Helma daar hetzelfde over.”

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina