Aldo Nijboer verlaat Overwetering na twee seizoenen

Aan het einde van het seizoen stopt Aldo Nijboer als hoofdtrainer bij Overwetering. De Olstenaar is bezig aan zijn tweede jaar bij de club uit zijn eigen woonplaats. Eerder was hij er ook al vier seizoenen op rij de trainer en coach van het eerste.

Nijboer kiest ervoor om het handbal – voorlopig – achter zich te laten en stelt zich niet beschikbaar voor een andere club. Bij Overwetering zal hij nog wel regelmatig te vinden zijn, als vader van een handballende dochter.

Overwetering roemt Nijboer om wat hij de club heeft gebracht . “Aldo heeft met zijn trainingen en coaching speelsters techniek, samenspel en zelfvertrouwen bijgebracht”, aldus de vereniging. “Niet onbelangrijk is de fijne sfeer die Aldo wist te creëren binnen het team. Ook de trainingsweekenden werden altijd zeer gewaardeerd door de handbaldames, zowel vanwege het handbal als vanwege de gezelligheid. De individuele aandacht voor speelsters tijdens trainingen en het delen van zijn eigen ervaringen op het veld zijn altijd positief ontvangen. Met zijn vertrek missen we gewoon een heel prettige en kundige coach.”

Overwetering draait onder Nijboer een goed seizoen in de hoofdklasse A en staat na tien wedstrijden op de vijfde plek. Vanavond speelt de ploeg tegen LHC uit Lemelerveld.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina