ABS, Schalkhaar en Haarle in voorronde bekertoernooi

Om in te stromen in de eerste ronde van het regionale bekertoernooi zijn ABS, Schalkhaar en Haarle veroordeeld tot het spelen van een voorronde op donderdag 25 april aanstaande.

ABS neemt het daarin op tegen Grol uit Groenlo. De Gelderse ploeg is achtste geëindigde in de eerste klasse van de regio Twente. ABS kwam afgelopen seizoen uit in de oostelijke tweede klasse A en werd daar vijfde. Deze bekerwedstrijd vormt zodoende een mooie gelegenheid voor de Bathmense handbalsters om te kijken of ze tegen een hoger geplaatste ploeg mee kunnen komen.

Schalkhaar, middenmoter in het eerste jaar in de tweede klasse C, gaat op bezoek bij Holten. Holten speelde afgelopen seizoen in de eerste poule van de breedtesport en eindigde daar zesde. De speelsters van Schalkhaar laten op hun Facebookpagina weten uit te kijken naar dit bekerduel en zijn van plan een snelle en doelpuntrijke wedstrijd te laten zien.

Tot slot ontvangt Haarle in eigen huis de dames van Huissen. Haarle deed in de eerste klasse Oost lange tijd mee om de titel, maar moest die in de laatste wedstrijden aan DFS Arnhem 2 laten. Huissen werd dit seizoen kampioen van de tweede klasse en promoveert daardoor naar hetzelfde niveau als Haarle. Een geduchte tegenstander dus.

Donderdag 25 april 2019
19.45 uur: Grol – ABS
20.00 uur: Holten – Schalkhaar
20.15 uur: Haarle – Huissen

Foto: ABS (wit) in actie tegen Wijhe’92 2, afgelopen seizoen, bron: Facebook ABS Handbal

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina