29-09-2018: WHC – Overwetering (hoofdklasse)

Bron: www.overwetering.nl

Zaterdagavond was het zover: de eerste competitiewedstrijd voor handbal dames 1. Na een behoorlijke voorbereiding, mochten we aantreden tegen WHC uit Hengevelde. Rianne (afwezig) en Shana (geblesseerd) konden niet spelen. Iris en Rowy maakten het team compleet.

De wedstrijd kwam erg moeizaam op gang. Na een kwartier waren er pas 3 doelpunten gemaakt, 2 door WHC, 1 door ons. Aanvallend liep het niet zo goed aan onze kant. We maakten verkeerde keuzes en waren niet scherp genoeg in de afronding.

Vrijwel de hele 1e helft bleven we tegen een achterstand van 1 à 2 doelpunten aanhikken. Met een aantal puike reddingen zorgde Lisa ervoor dat het gat niet groter werd. De 4 doelpunten op rij van Ella, maakten dat we konden gaan rusten met een 7-7 tussenstand.

Voor de 2e helft spraken we af dat we er overheen zouden knallen. Hoewel we bleven knokken in iedere aanval, lukte het niet. Het leek vaak alsof we tegen een poppetje extra speelden. De scheidsrechters floten, vaak om onduidelijke redenen, veel van onze acties af. WHC kon en mocht wel doorgaan en sloeg halverwege de 2e helft een gaatje van 3 doelpunten. Het lukte ons niet meer om dit te dichten met als teleurstellend resultaat een 18-15 nederlaag.

Maar bij ons gaat de knop direct om en wij zullen er aanstaande zaterdag weer staan! Zaterdag 6 oktober om 19.15 spelen wij in de Hooiberg tegen HV Zwolle.

Doelpunten: Ella van Breukelen – 5, Roos van Breukelen –  5, Eline Schutte – 2, Maaike ten Broeke – 2, Iris ten Broeke – 1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina