29-09-2018: Bentelo – Voorwaarts (1e divisie)

Vandaag mochten wij op bezoek bij Bentelo. Vorig seizoen hebben we 4 wedstrijden tegen ze gespeeld. Twee in de reguliere competitie en twee wedstrijden in de nacompetitie. Alle wedstrijden werden gewonnen maar met de uitwedstrijden hadden we het lastig.

Al snel na het fluitsignaal werd duidelijk dat we het vandaag ook niet makkelijk zouden krijgen. Al snel stonden we achter en pas na 10 minuten spelen kwamen we langszij. We konden geen grip krijgen op de opbouwrij van Bentelo. Onze aanval liep niet lekker en als we er wel langs kwamen werden we hardhandig onderuit gehaald. Helaas werd dit niet bestraft door de scheidsrechters.

We raakten een beetje gefrustreerd van ons spel wat we aan ons massaal meegereisde publiek lieten zien. Eigen spel spelen was het plan na een time-out. Dit lukte even en na een paar mooie snelle tegenaanvallen was de stand 7-11. Helaas konden we dit niet vast houden en wist Bentelo 4 keer achter elkaar te scoren en wij niet. Ruststand 12-13.

De tweede helft was niet anders dan de eerste helft. We konden niet lekker spelen en hadden voor ons gevoel meerdere tegenstanders. Sharin bleef gelukkig gaan en gooide de ene na de andere bal tegen het net. Stand na 20 min spelen in de tweede helft 16-21. Bentelo eindigde de wedstrijd sterk en kwam nog gevaarlijk terug. Maar zoals er wel eens gezegd wordt: “Als je maar 1 doelpunt meer maakt dan de tegenstanders, heb je de punten binnen”. Eindstand 24-25.

Aanstaande zaterdag spelen wij wederom een wedstrijd uit en wel tegen E&O in Emmen. E&O is vorig seizoen gedegradeerd uit de eredivisie. Wij gaan deze week hard trainen om volgende week te knallen tegen E&O. Wij zullen weer gaan met de Happy bus dus voor supporters die zin hebben in een gezellig avond uit met de meiden, geef je op!! Wedstrijd begint om 19:00 uur.