27-10-2019: Kwiek 2 – Wijhe’92 (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

Afgelopen zondag stond voor Dames 1 de uitwedstrijd tegen PCA/Kwiek DS2 op het programma. Altijd een leuke spannende pot met een grote stoet supporters vanuit Wijhe wat een extra boost geeft.

Dames 1 begon het eerste kwartier van de eerste helft te lafjes. Kwiek kon te makkelijk scoren en met name hun schoten vanuit de opbouw had Wijhe niet onder controle.

Dat er een tandje bij moest was duidelijk! Het passieve spel werd omgezet in vechtlust. Het eigen spel werd weer gespeeld en Dames 1 vocht zich goed terug: 11-11 bij rust.

Deze derby stond weer op nul en alles was weer mogelijk! In de kleedkamer was het duidelijk: het vechtlustige spel van het tweede kwartier moest doorgezet worden in de tweede helft. Huppakee, Wijhe ging er (weer) voor. Niks was nog verloren!

Helaas was de start van de tweede helft vergelijkbaar met die van de eerste. Weer gaven de dames in het begin te weinig waardoor ze al snel achter de feiten aan liepen. Maar ook hier kwam Wijhe weer knap terug. De laatste tien minuten werd het weer goed spannend. Jammer genoeg was dit niet voldoende en eindigde deze wedstrijd met een eindstand van 25-23 in het nadeel van Wijhe.

Erg jammer. Er werd flink gebaald, maar de dames hebben laten zien dat ze SAMEN met wat VECHTLUST heel erg ver komen. Dat gaan ze vasthouden!

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen VVW DS1 op het programma. Tot dan!