27-09-2020: Voorwaarts 2 – Wijhe’92 2 (1e klasse)

Verslag Voorwaarts 2

Vol spanning werd de eerste competitiewedstrijd tegemoet gezien na een goede voorbereiding. Tegenstander Wijhe was nou niet de eerste tegenstander waar je op hoopt om de competitie te beginnen, echter we waren vol zelfvertrouwen.

Al snel in de wedstrijd bleek het klasseverschil tussen beide teams. Na promotie afgelopen seizoen moeten we duidelijk nog wennen aan het klasseverschil tussen 2e en 1e klas.

Tot 2-2 lukte het nog om bij te blijven, echter door slordigheden bij ons liep Wijhe uit naar een ruime voorsprong bij rust 9-16. Toch hebben de meiden de rug gerecht en getracht er in de 2e helft het beste van te maken. Jammer dat het verschil steeds groter werd, ondanks dat we zeker niet slecht speelden. Een domper was wel dat Anouk uit viel met een enkelblessure, maar hopelijk valt het mee.

Belangrijk is om dit snel te vergeten en te leren van de fouten. Volgende week zaterdag spelen we in Huissen, aanvang 19.00 uur