27-09-2020: LHC – Havana (1e klasse)

Verslag LHC

Na een lange periode niet gehandbald te hebben, stond vandaag de eerste competitiewedstrijd voor de dames van Auto van Ewijk/LHC op het programma. De tegenstander voor vandaag was HV Havana, een onbekende tegenstander. Na een goede voorbespreking en warming up begonnen de dames van Auto van Ewijk/LHC met vertrouwen aan de wedstrijd.

De eerste helft kwam moeizaam opgang. Het spel was soms slordig waardoor de kansen niet benut werden. Dit zorgde voor een ruststand van 8-9 in het voordeel van HV Havana. In de rust werd besproken dat het tempo omhoog moest en er meer kansen gecreëerd en benut moest worden.

De tweede helft ging wederom moeizaam van start waardoor de dames van HV Havana hun voorsprong konden uitbreiden. De dames van Auto van Ewijk/LHC konden niet in hun spel komen en kwamen moeilijk door de dekking van HV Havana heen. Vlak voor het eind liep Auto van Ewijk LHC iets in maar dit was niet genoeg voor een overwinning. De eindstand was uiteindelijk 17-20 in het voordeel van HV Havana waardoor Auto van Ewijk/LHC haar eerste punten heeft verloren.

Volgende week zaterdagavond spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC een uitwedstrijd tegen Wijhe ’92 om 18.45 uur. Hopelijk worden de punten dan wel binnen gehaald.