25-11-2018: LHC – Broekland (1e klasse)

Verslag LHC

Vandaag moest Auto van Ewijk/LHC Dames 1 handballen tegen Broekland Dames 1. Auto van Ewijk/LHC staat op 12 punten en Broekland op 7, maar in deze competitie zegt dat niets, dus het beloofde een spannende pot te worden.

De dames van Auto van Ewijk/LHC begonnen de wedstrijd matig, na veel gemiste kansen was de stand al snel 2-6 in het voordeel van Broekland. Door hard werken en beter uitstappen in de dekking, wordt de stand gelijk getrokken tot 6-6. De wedstrijd ging gelijk op. De ploegen waren met snel handbal aan elkaar gewaagd.

Auto van Ewijk/LHC wist voor rust een voorsprong te pakken van 2 punten. Ruststand: 14-12. Helaas lukte het de dames van Auto van Ewijk/LHC na rust niet om de voorsprong uit te bouwen, omdat ook Broekland bleef scoren. Door af en toe slordig spel met veel balverlies, kon Broekland de voorsprong pakken. Na een spannende slotfase wist Broekland helaas in de laatste seconden van de wedstrijd de winnende goal te maken. Eindstand: 27-28.

Volgende week speelt Auto van Ewijk/LHC tegen koploper Haarle. We kunnen alle support goed gebruiken, we zien jullie graag om 19.30 in Haarle!