2024-05-14: OBW 2 – Holten (beker)

Verslag Holten

Handbaldames bekeren door na zege in Zevenaar

Afgelopen dinsdagavond stond voor dames 1 de eerste bekerwedstrijd op het programma. In Zevenaar was 2e klasser OBW 2 de tegenstander. In de warme sporthal Lentemorgen duurde het even voordat Holten de goede “flow” te pakken had. Halverwege de 1e helft ging Holten met 3-5 aan de leiding. De meeste Holtense doelpunten kwamen tot stand door prima uitgevoerde breaks afgerond door Luca Veldmaat, Marloes Ulfman, Lisan Aanstoot en Karlijn. Verdedigend liet Holten wel wat steken vallen en beide keepsters Amber Klumpers en Riëlle Pinkert, die elkaar afwisselenden, waren dan ook kansloos op enkele harde schoten van OBW. Een prachtig onderhandsschot van Karlijn zorgde voor een ruststand van 14-18 in Holtens voordeel.

Na de pauze maakte OBW er meer een fysieke strijd van. Het duel werd nog feller. Er werden een aantal 2 minuten straffen uitgedeeld en een aantal speelsters verlieten het veld met blessures. Onder leiding van Gitta Bekkernens en Ilse Klaasses ging Holten dit handbalgevecht aan. In de eindfase besliste de prima spelende Anne Rechterschot deze wedstrijd door koelbloedig een strafworp te verzilveren. Ilse Klaasses bepaalde de eindstand op 28-31. Door dit resultaat gaat Holten door naar de volgende bekerronde. Wie de tegenstander wordt, zal eind van de week bekend zijn.

Scores Holten: Karlijn 8, Ilse Klaasses 4. Anne Rechterschot 4, Gitt Bekkernens 3, Marloes Ulfman 3, Luca Veldmaat 3, Lisan Aanstoot 3, Julia Hanevelt 2, Anne Wibbelink 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina