2024-04-13: SDOL – Heeten (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Het zit d’r op! Niet helemaal het resultaat waar we op hoopten, maar het was absoluut een wedstrijd voor in de boeken.

Niet door ons spel, dat was niet al te goed. Heeten was de terechte winnaar van deze wedstrijd en eigenlijk hebben we het Heeten geen moment ècht moeilijk kunnen maken.

Wel een wedstrijd voor in de boeken, omdat we afscheid nemen van Helma. Door een erehaag gemaakt door onze jongste jeugd kwamen wij als echte professionals het veld op met natuurlijk als laatste Helma, onze trots, waar wij maar liefst 5 jaar van hebben mogen genieten. Deze avond stond dan ook in het teken van Helma. De laatste keer bij ons langs de lijn en als hoofdcoach. We wisten niet dat we bezige bij in de handbal konden temmen. Helma is dan ook door iedereen flink in het zonnetje gezet (de beelden liegen er niet om!). En dan hebben we het nog niet eens over de opkomst in de sporthal vandaag. Jammer dat we niet echt een mooie wedstrijd neer hebben kunnen zetten, maar wel enorm bedankt voor jullie massale aanwezigheid om ons te supporten en bovenal afscheid te nemen van Helma. Ook Elin als pupil, je hebt ons keihard aangemoedigd, bedankt!

Verslag Heeten

De allerlaatste van dit seizoen en wel geteld een echte derby. Uit tegen de dames van SDOL is een leuke pot om te spelen maar ook altijd pittig. Want het kan altijd twee kanten op vallen. Voor de wedstrijd deed Linda een terug blik naar de thuiswedstrijd; waarbij we de tweede helft verzwakte. Maar we wisten goed hoe we dit moesten aanpakken

Eerste 15 minuten gingen goed, we konden ons spelletje goed spelen. Echter vlakte dit af en bleef het lang 7-9, enige voordeel was dat SDOL ook het net niet wist te vinden dus dit scheelde, want Amy stond er! We konden de voorsprong vast houden en gingen met 9-13 de rust in.

In de rust was het vooral de puntjes op de i. Tweede helft lukt dit, we hebben een lekkere tweede helft kunnen spelen, af en toe toch wat slordig en rommelig. Maar we hebben hard gevochten als een team. Met nog een kleine twee minuten op de klok mocht Kay er nog met terechte 2 minuten en applaus er vanaf; dat terwijl ze de laatste wedstrijd speelt. Met een eindstand van 21-27 gaan de punten mee naar Heeten!

Amy en Sille ontzettend bedankt voor jullie inzet en versterking in het doel dit seizoen!

Publiek bedankt voor jullie support vandaag! Maar ook het hele seizoen!

Nu gaan we twee weken even rust pakken. Daarna zullen we ons met de nieuwe selectie gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen waarbij ook de Bartels cup wordt gespeeld, hiervoor komen we laten op jullie lijn

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina